OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın - Tekil Mesaj gösterimi - Prof. Dr. Tuncer Çelik: ‘Tercih yapılırken yatay…
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-18-2015, 09:33 AM   #1 (permalink)
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ismailmart
ismailmart
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

Prof. Dr. Tuncer Çelik: ‘Tercih yapılırken yatay…


Üniversitelerde yersiz mütezayit kontenjanlar ve üniversiteyi kazandığı halde pusat yaptırmayan adaylardan doğan boşluklar için üniversite ekleme hile başvuruları başladı. Ek tercihler üstüne mütekellim İstanbul Esenyurt Üniversitesi Mühendislik Mimari Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncer Polat, ‘ ’Kimi Zaman tamam bölümler doluyor fakat öğrenciler tıpkısı bando imkansızlıklar cihetiyle vasıta yaptıramayabiliyorlar ve bazı kontenjanlar bu nedenle boş kalabiliyor. Öğrenciler bu dönemde tercihlerini yaparken şurası unutmasınlar. Üniversite içre akak geçiş imkânı var, istedikleri bölümler olmasa üstelik bunlara mümasil bölümlere taşıt yaptırdıkları taktirde kudretli olmaları koşulu ile bire bir yıl içerisinde bu hakkı kullanabilecekler ’ ’ diye niteleyerek konuştu.

‘ ’SEÇTİĞİNİZ MESLEĞİ SEVERSENİZ BAŞARILI OLURSUNUZ ’ ’
Öğrencilere temas şeyden ilk ne bölümü istiyorlarsa o doğrultuda tercihlerini yapmalarını başvuru fail Polat, ‘ ’Eğer seçtiğiniz mesleği severseniz muvaffakiyetli olursunuz ’ ’ dedi. İstanbul Esenyurt Üniversitesi ’nin bu yıl çok bereketli bire bir takat sınırı gösterdiğinden meze eden Çelik, eklenmiş kontenjan artırımında tıkır üniversiteleri arasında Türkiye birincisi olduğunu söyledi. Çelik, öğrencilerin yersiz kontenjanları öğrenmek amacıyla web sitemize girerek veya tercih kılavuzundan bilistifade mütezayit boş yerleri görebileceğini rapor etti. Çelik: “Türkiye genelindeki okullar arasında ise üçüncü sırada saha aldı, bu sonucun elde edilmesinde töz anlamda ayrımsız mangır üniversitesi olmamızın ve haddinden fazla mebzul yetişek vermemizin, haddinden fazla iyi tıpkısı akademik kadroya erbap olmamızın rolü var. Öğrencilerimize ekleme burs olanakları üstelik sunuyoruz. Hem Esenyurt Belediyesi ’nin desteğini hem da hayırsever vatandaşlarımızın yaptıkları yardımları bursa dönüştürerek öğrencilerimize sunuyoruz, yani öğrencilerimizden aldığımızı olağandan öğrencimize veriyoruz”.
*
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla