OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın - Tekil Mesaj gösterimi - Siirt'te karakollar "drone"larla korunacak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-13-2016, 10:47 PM   #1 (permalink)
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ismailmart
ismailmart
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

Siirt'te karakollar "drone"larla korunacak



Siirt Valiliği, karakollarda terorle mucadelede kullanılmak uzere 34 "drone"u ve 4 motosikleti, Devlet Guvenlik Mudurluğu ve Memleket Jandarma Komutanlığı ’na torenle konfirmasyon etti.Vali Mustafa Tutulmaz, polis evinde gercekleşen torende, "drone"ların terorle mucadelede olumlu tartı yapacağını soyledi.Tutulmaz, "Teknolojiyi ne buyukluğunde bol kullanırsak, terorle mucadelede ve duzenlilik sağlamada kÂr ve yarayışlı olacak. Biz bile bu amacla bu droneları guvenlik guclerimizin emrine verdik. Urun almaya bile başladık. Tanrı kazasız, belasız aynı mucahede hayatı kader etsin” dedi.
Torenin sonunda insansız gelgel araclarıyla eylem yapıldı.
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla