OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın - Tekil Mesaj gösterimi - İhlas Koleji Matematik Olimpiyatları yapıldı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-17-2016, 01:38 PM   #1 (permalink)
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ismailmart
ismailmart
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

İhlas Koleji Matematik Olimpiyatları yapıldı



İhlas Koleji Bahcelievler Kampusu ’nde iki oturumda planlı olimpiyatlara 4, 5, 6 ve 7. dershane oğrencilerinden tahminî 1200 katıldı. Oğrenciler, sınavlarda kendilerine yoneltilen 20 soruyu 75 an suresince cevaplamaya calıştılar. Yarış sonucları 28 Mayıs gunu İhlas Koleji ’nin genel ağ sitesinden duyurulacak. Yarışmada dereceye giren oğrencilere değişik hediyeler verilecek.
Furu Yarışmada Veliler Seminerde
Cocuklarıyla alay malay İhlas Kolejine gelen velilere, okulun kosemenlik birimi uzmanı Gokhan Ergur yoluyla “Bala ve ergen iletişimi” konulu seminer verildi. Ergur, yaptığı konuşmada gunumuzde daha cok akademik başarının beraberinde sunturlu ahlaklı erat yetiştirmenin dahi oylumlu olduğuna vurgu yaptı.
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla