OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın - Tekil Mesaj gösterimi - Acıkoğretim ortaokul ve lise 2. donem sınavları…
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2016, 08:24 PM   #1 (permalink)
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ismailmart
ismailmart
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

Acıkoğretim ortaokul ve lise 2. donem sınavları…



Sarıkamış İlce Milli Eğitim Muduru Harun Yılmaz, Sarıkamış kent merkezindeki Gazi Paşa İlkokulu ’nda acık oğretim lisesi sınavlarının başladığını soyledi. Yılmaz, “Bugun iki oturumla başlayan sınavlarımız yarın yapılacak tek oturumla sona erecek. Sınavların yapıldığı okulumuzda her turlu duzenleme ve onlem alınmıştır. İlcemizde yaklaşık 350 oğrenci sınava giriyor. Sınava giren butun oğrencilere başarılar diliyorum” dedi.
Sınava katılan oğrenciler, her iki oturumda ayrı ayrı 12 dersten sorumlu olacak. Her ders icin 20 soruluk dort secenekli soruları cevaplandıracak.
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla