OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın - Tekil Mesaj gösterimi - İhlas Koleji oğrencileri bilim sergisi actı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-16-2016, 03:48 PM   #1 (permalink)
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ismailmart
ismailmart
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

İhlas Koleji oğrencileri bilim sergisi actı



Ozel Marmara Evleri İhlas İlkokulu ve Ortaokulu lobisinde acılan sergiye, İhlas Eğitim Kurumları Genel Muduru Bedri Yeltekin, Genel Mudur Yardımcısı Sebahattin Kazaz, Okul Mudurleri, idareciler, oğretmenler, oğrenciler ve veliler katıldı. Serginin acılış konuşmasını yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Mudur Yardımcısı Sebahattin Kazaz, teknolojinin ve bilimin onemine vurgu yaptı. İhlas Koleji ’nde her oğrencinin bilgisayarı etkin şekilde kullanması icin calışmalar yaptıklarını ifade eden Kazaz, oğrencilerin bilgisayarın esiri olmaktan cıkıp bilgisayarı yoneten, ona hukmeden bireyler haline geldiğini soyledi.
Kazaz ’dan sonra konuşmasını yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Muduru Bedri Yeltekin, cok guzel bir ortam oluştuğunu belirterek gozleri parıldayan oğrenciler gorduğunu soyledi. Bilimle bu kadar ic ice olan oğrencilerin buyuduklerinde daha başarılı olacaklarına inandığını ifade eden Yeltekin, serginin acılmasında emeği gecen oğretmenlere, oğrencilere ve velilere teşekkur etti.
Protokol konuşmalarının ardından Yeltekin oğrenciler ile birlikte serginin acılış kurdelesini keserek stantları gezdi. Sergide Altın Cocuk Bilim Kulubunun etkinlikleri olan DC Maker, 3D Animasyon Modelleme, Hafıza Teknikleri, Ahşam Atolyesi, Zeka ve Akıl Oyunları ve Funny Science gruplarının stantlarını buyuk ilgi gordu.
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla