OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın - Tekil Mesaj gösterimi - İKU, geleceğin teknoloji uzmanlarını…
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-26-2016, 04:25 PM   #1 (permalink)
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ismailmart
ismailmart
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

İKU, geleceğin teknoloji uzmanlarını…



Bu yıl yirminci yaşını kutlayan İstanbul Kultur Universitesi (İKU) sektorun ihtiyaclarını gozeterek actığı yeni bolumlerden Sanat ve Tasarım Fakultesi bunyesindeki “Yeni Medya ve İletişim” bolumuyle dijital dunyadaki değişime liderlik edecek bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.
Avrupa ve ABD ’deki orneklerine bakılarak, buyuk bir ozenle hazırlanan Yeni Medya ve İletişim Bolumunun ders programının diğer benzer bolumlere gore en onemli farkı, ozel sektorle iş birliği calışmaları yurutecek olması. Başta Microsoft, Google gibi şirketlerin Turkiye paydaşları ve Turkiye ’de yeni medya alanında faaliyet gosteren onemli şirketleriyle yapılan stratejik ortaklık sayesinde oğrenciler birinci sınıftan itibaren yeni medya sektoruyle doğrudan etkileşim sağlıyor olacak. Bu şirketlerle yapılan iş birliği, oğrencilere yonelik ozel eğitimlerin yanı sıra staj olanakları ve mezuniyet sonrasında doğrudan iş fırsatlarını da beraberinde getirecek.
Akademik kadrosu, Turkiye ’nin yeni medya konusunda uzman isimlerden oluşan “Yeni Medya ve İletişim” bolumunde THY, Mudo, Beymen, Mavi gibi sektor liderlerinin teknolojisini kullandığı cok kanallı kampanya yonetimi ve pazarlama otomasyonu cozumleri sunan euro.message Turkiye Ofisi Ulke Muduru Murat Erdor, Sosyomod Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Uc, icerik pazarlaması uzmanı Sercan Calbak gibi isimler yer alacak.
TEKNOLOJİ UZMANLARI YETİŞTİRİLECEK
50 oğrencinin alınacağı 4 yıllık lisans programında; yeni iletişim araclarını, dijital medya ve uzantısı olan sosyal paylaşım ağlarını, teknolojinin olanaklarıyla butunleştirerek bu ağlara icerik uretebilecek kuramsal bilgilerle, pratik uygulamalarla ağları kontrol edebilecek, yonetebilecek, teknoloji uzmanlarının yetiştirilmesi amaclanıyor.
Tam burslu 5, yuzde 50 burslu 25 ve yuzde 25 burslu olarak 20 oğrencinin alınacağı bolumun oğrencileri ilgili alandaki boşluğu dolduracak bicimde iletişim, teknoloji ve dijital medya formasyonlarıyla donatılacak, boylece mezunlar sosyal medya alanında iş olanağı bulabilecekler. Ayrıca herhangi bir kurum ya da kuruluşun dijital kodlama sistemine temellenen ses, yazı, grafik, fotoğraf, video, film gibi multimedya ortamına ve bu ortamın interaktif ozelliklerine sahip icerik uretimi ve yonetimini gerektiren tum pozisyonlarında gorev alabilecekler.
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla