OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın - Tekil Mesaj gösterimi - Bahceşehir Universitesi Hatay'da aday oğrencilerle…
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-28-2016, 04:27 PM   #1 (permalink)
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ismailmart
ismailmart
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

Bahceşehir Universitesi Hatay'da aday oğrencilerle…



Hatay'da faaliyet gosteren Uğur Okulları'nda oğrenci ve velilerle bir araya gelerek Bahceşehir Universitesi'nin tercih edilmesindeki avantajları anlatan Bahceşehir Universitesi Oğrenci Kaynakları Direktoru Eray Mazanoğlu, oğrencilerin universite tercihleri ile ilgili sorularını yanıtlayarak karar verirken dikkat edilmesi gereken noktaları anlattı.
Bahceşehir Universitesi'nin Hatay'a gelerek kendilerine yol gosterici rolu ustlenmesinden dolayı memnun olduklarını belirten oğrenciler, Bahceşehir Universitesi yetkililerine teşekkur ederek, "Hayatlarımızı yonlendireceğimiz donemde boyle faydalı bir toplantının yapılması bizleri mutlu etti. Bahceşehir Universitesi'nin eğitim politikasını biliyorduk ama kafamızda kalan kucuk soruların cevabını bu toplantıda bulduk" diye konuştu.
Bahceşehir Universitesi Oğrenci Kaynakları Direktoru Eray Mazanoğlu yaptığı sunumda şirketlerin eleman alma politikaları ve bu politikalar cercevesinde universitede oğrencinin nasıl eğitimler alması gerektiğini anlattı.
Bahceşehir Universitesi'nin Turkiye'de ilk defa başlattığı 'ApplyBAU' calışmasını anlatan Mazanoğlu, "ApplyBAU; dunyanın onde gelen universitelerinde uygulanan 'Admission' (Başvuru-Kabul) sisteminin bir benzeri olarak Bahceşehir Universitesi tarafından 2013 yılında hayata gecirildi. ApplyBAU, adayların merkezi sınav sistemi ile bir universiteye yerleştirilmeden once aday oğrenciye kişisel ozelliklerini, hayallerini, projelerini ve hangi bolumu neden istediklerini anlatma şansı tanıyarak burslandırıyor ve universite eğitimi alma şansı tanıyor. ApplyBAU, oğrencilerin eğitim almak istedikleri bolumu ve universiteyi tanımalarını, aynı şekilde universitelerin de aday oğrencileri tanımasını sağlayan bir surec oluşturuyor. Oğrencilerin doğru alanlara ve bolumlere yonelmesine olanak sağlayan bir sistem olan ApplyBAU, ulkemizin genc insan kaynağını daha doğru yonlendirmeyi, uygun alanlarda eğitim alma imkanını, tekrar universite sınavına girme oranlarını duşurmeyi, doğru alanlarda eğitim alan genclerin uretkenlik ve verimliliğini arttırmayı hedefliyor" dedi.
Sunumda ayrıca soru-cevaplarla oğrencilerin merak ettikleri konulara acıklık getirildi.
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla