OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın - Tekil Mesaj gösterimi - İstanbul Gelişim Universitesi’nden surpriz calışma:…
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-27-2016, 04:53 PM   #1 (permalink)
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ismailmart
ismailmart
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

İstanbul Gelişim Universitesi’nden surpriz calışma:…



Gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip eden İstanbul Gelişim Universitesi, yeni projelere imza atıyor. İstanbul Gelişim Universitesi Mutevelli Heyet toplantısında, Turkiye ’nin kalkınmasına destek olmak icin bin bir proje yapılması doğrultusunda karar alındı. Toplantıya İstanbul Gelişim Universitesi Mutevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Gayretli, Mutevelli Heyet Uyesi Orhan Uzuner, Rektor Prof. Dr. Burhan Aykac ve diğer mutevelli uyeleri katıldı. Toplantıda alınan ortak karar neticesinde, İstanbul Gelişim Universitesi ’nin Turkiye ’nin kalkınmasına tam destek vererek, universitenin uzerine duşen vazifeleri eksiksiz yerine getirileceği vurgulandı.
31 Aralık tarihine kadar calışmalar tamamlanacak
Bin Bir Proje adı altında gercekleşecek calışma kapsamında proje sayısının coğaltılıp, patentlerini almak itibariyle gerekli calışmaların ivedilikle yapılması kararlaştırıldı. Calışmaların 31 Aralık 2016 tarihine kadar tamamlanmış olması ongoruluyor.
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla