1500 dershaneye 'paralel yapı' incelemesi - OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın
OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın
Üye Girişi
close


Yeni Konu aç   Cevapla
Seçenekler
Alt 07-28-2015, 06:48 PM   #1 (permalink)
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

1500 dershaneye 'paralel yapı' incelemesi


İçişleri Bakanlığı'na mevrut benzeri ihbar mektubunda “Türkiye genelinde bulunan yaklaşık 1500 dershanede çalışma adı altında dünyalık toplandığı ve aylı miktarda servet kaçırıldığı” bilgisi üstüne vekillik harekete geçti.
81 İLE YAZI GÖNDERİLDİ
81 ilin polisine emir verilerek bu dershaneler için tetkik yapılmasını istedi. Yazıda dershanelerin Gülen'e finansal bindi sağlandığı belirtildi.
1500 DERSLIK İNCELENECEK
Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla 270 FEM Dershanesi, 200'e mümasil Anafen Dershanesi, Ege ve Akdeniz Bölgesi'nde kısaca 200 Koy Dershanesinin üstelik bulunduğu 1500 dershanede finansal büro polisleri tetkikat yapacak.
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla