2015 AÖF kayıt tarihleri ne zaman? - OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın
OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın
Üye Girişi
close


Yeni Konu aç   Cevapla
Seçenekler
  • Stil
  • Arama
  • Seçenekler
Alt 08-17-2015, 03:15 PM   #1 (permalink)
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

2015 AÖF kayıt tarihleri ne zaman?


AÖF 2015-2016 tedrisat yılı kayıtları başlıyor. AÖF'e kayıt için heyecanla bekleyen öğrenciler üzere araç tarihleri belirlendi.Açıköğretim Fakültesi üzere kaydını yaptıran ve şu anda okulun bulunan öğrencileri olanlar da 2015-2016 öğretim yılı üzere anahtar yenileme işlemlerini yaptıracak. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi akademik takviminde açıklayan pusat tarihleri şöyle;
2015-2016 Öğretim Yılı Için Internet Başvuru ve Taşıt Tarihleri:
AÖF Internet Müracaat Tarihi*- 31 Ağustos 2015 Pazartesi - 08 Eylül 2015 Salı
AÖF Bürosundan Taşıt Tarihi*- 31 Ağustos 2015 Pazartesi - 07 Ilkgüz 2015 Pazartesi

AMUDI GEÇIŞ KAYIT TARİHLERİ
Genel Ağ Referans Tarihi 28 Eylül 2015 Pazartesi -*09 Teşrinievvel 2015 Cuma
AÖF Bürosundan Taşıt Tarihi 28 Ilkgüz 2015 Pazartesi -*08 Ekim 2015 Perşembe
AÖF Bürosundan Mazeretli Vasıta Tarihi 09 Ekim 2015 Cuma

Adaylar,*http://kayit.küçük asya.edu.tr*genel ağ başvuru sitesinin esas sayfasındaki*“Amudi Intikal”*bağlantısına tıklayarak başvurularını gerçekleştireceklerdir.*


KAYIT AMACIYLA MÜSTELZIM VESAIK
1. Internet Müracaat Belgesi
"Genel Ağ Müracaat Belgesi" http://kayit. rum. edu.tr adresinden yaptığınız başvuru işlemi böylelikle yazıcıdan dökümünü aldığınız belgedir. Genel Ağ müracaat belgesinde, referans yaptığınız öğrenim programı ile ilişik bilgiler olacaktır. Bu belgeyi yağız bitmeyen kalemle imzalayarak pusat sırasında AÖF bürosuna koymak zorundasınız.
2. Fotoğraflı – İmzalı Şekil
İnternetten yaptığınız referans işlemi böylece yazıcıdan dökümünü aldığınız "Fotoğraflı-İmzalı Format"a kurallara makul fotoğrafınızı yapıştırınız. Öğreniminiz süresince kullanacağınız imzanızı, kural dışı alandan taşmayacak şekilde SIYAH ZEVALSIZ KALEMLE atarak formu diğer taşıt belgeleriyle gelişigüzel anahtar yaptıracağınız AÖF bürosuna teslim ediniz. Sizlerden bu formla alınan fotoğraf ve imzanız, bilgi işlem ortamına aktarılacaktır. Bilgisayar kayıtlarındaki imzanız ile talebelik hizmeti kabul etmek için vereceğiniz dilekçenizdeki imzanızın tıpkı olması gerekmektedir.
3. Öğrenci Bilgi Formu
İnternetten yaptığınız başvuru işlemi böylecene yazıcıdan dökümünü aldığınız "Öğrenci Bilgelik Formu"na kurallara makul fotoğrafınızı yapıştırınız. "Mektepli Hikmet Formu" AÖF kürsü personeli eliyle onaylanarak size kavrayışsız verilecektir. Bu formu mektepli kimlik kartınızı alıncaya kadar, öğrenci olduğunuzu ispat etmek ve AÖF bürolarından talebelik hizmeti alabilmek üzere kullanacaksınız.
Mektepli Bilgi Formu sınavlarda mektepli üzeri namına geçmez.
4. Öğrenim Belgesi
Lise veya dengi okul mezunu olan adaylar, öğrenim belgelerinin AÖF bürosu veya çıkışlı olduğu ekol eliyle konfirme sureti ile kayıt yaptıracaklardır. Bunun dışında başka resmî yahut hususi kuruluşlarca konfirme tahsil belgelerinin suretiyle vasıta yapılmaz. Tahsil belgesini AÖF bürosuna onaylatacak adaylar öğrenim belgesinin aslını ve fotokopisini AÖF bürosuna örtmek zorundadırlar. Tahsil belgesinin aslı görülmeden AÖF bürosunca "Aslının aynıdır." onayı yapılmaz. Tahsil belgesini kaybedenler ise çıkışlı oldukları okuldan alacakları "Diploma Bilgilerini İçeren Öğrenim Belgesi"nin onaylı sureti ile anahtar yaptıracaklardır.Öğrenim belgesindeki etiket bilgileri ile zat cüzdanınızdaki bilgilerin (isim, soyad, ata adı vs.) benzeri olması gerekmektedir. Bu bilgilerinizde ayrımlılık varsa bu farklılığa ilişkin kanuni belgenizi tahsil belgenizle alay malay isnat etmek zorundasınız(Dünyaevi nedeniyle aile adı değişenler dış). Şayet öğrenim belgenizdeki bilgiler kusurlu ise çıkışlı olduğunuz okula başvurarak öğrenim belgenizin arkasına açıklama yaptırmanız gerekmektedir...
5. Işık
Dijital ortamdaki fotoğrafınızın "akıllıca bulunmaması halinde" sizden ışık istenecektir. Kayıt için 4 (dört) skor 4,5x6 cm. boyutunda foto gereklidir.
6-Askerlik Uzanım Belgesi
Adaylar, genel ağ başvurusunda beyan ettikleri askeriye durumuna göre Askeriye Boyut Belgesi'ni AÖF bürolarına götürecek. (E devlet'ten alınan boyut belgesi de uygulanan oluyor) Taşıt için yatırılması müstelzim "Tahsil Ücreti/Mektepli Ulama Payı" ve "Talim Gideri" ödemeleri Vakıfbank şubelerinden, Vakıfbank Internet Şubesinden, Vakıfbank ATM'lerinden, 444 0724 Vakıfbank Telefon Bankacılığından T.C. etiket numarası ile yapılabilir. "Tahsil Ücreti/Öğrenci Katkı Payı" ve "Tedrisat Gideri"ödemeleri Internet başvurusu tamamlanıp taşıt üzere vacip özge vesaik hazırlandıktan bilahare yapılmalıdır.Adaylar bankaya ödeme yaparken araç türü–kesim/izlence belirterek ödemesini gerçekleştirmelidir (Söz Gelişi, ÖSYS-Adalet; ÖSYS- Sosyoloji gibi). Bankaya yapılan ifa böylecene alınan hesap belgesi üzerindeki kimlik bilgileri, ödeme miktarı ve pusat türü-kesim/program bilgileri katiyen taharri edilmelidir.
Açıköğretim, Iktisat, Işletme Fakültelerinden temas ne sebeple olursa olsun kaydı silinenler ile programlardan çıkışlı olanlar yine bu fakültelere bakir pusat yaptırabilmek üzere, varsa kaydının silindiği veya mezun olduğu programa ilişkin bozuk borçlarını vermek zorundadırlar. Bu borçlarını ödemeden bakir kayıtları yapılmaz.
Banka dekontunu öğreniminiz süresince saklayınız. Dekont henüz sonraları Üniversite yetkililerince istenebilir.
AÖF masraf ücreti ne kadar?
Açıköğretim Fakültesi'ne taşıt yaptıracak öğrencilerin ne büyüklüğünde darülfünun harcı yatıracakları elan Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanmadı. Fakat geçen yıl lisans ve önlisans programları üzere 205 lira harç ücreti alındığı göz önüne alındığında, programların masraf ücretlerinin bu sene de 205 liraya mail bir tutarda olması bekleniyor.
*
Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları (4 Yıllık) 2015-2016 tedris yılında "Halkla Ilgiler ve Reklamcılık", "Keyif Yönetimi", "Sosyal Bakım" ve "Idare Bilişim Sistemleri" lisans programları yeni açılmıştır.
HIKMET
SAĞLIK YÖNETİMİ
TOPLUM BILIMI
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI
HALKLA ILIŞKILER VE REKLAMCILIK
IÇTIMAI HIZMET
ZAMAN
DALAVERE BILIŞIM SİSTEMLERİ
TUTUM FAKULTESİ
ULUSLARARASI MÜNASEBAT
MALİYE
TUTUM
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE URAN İLİŞKİLERİ
AMME IDARESI
PRES FAKULTESİ
2015-2016 tedrisat yılında*"Havacılık İşletmeciliği"*ve*"Arsıulusal Tecim ve Lojistik Yönetimi"*lisans programları bakir açılmıştır.
ULUSLARARASI TICARET VE GERI HIZMET YÖNETİMİ
PRES
HAVACILIK İŞLETMECİLİĞİ
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç   Cevapla

Etiketler
2015 AÖF kayıt tarihleri ne zaman?



Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
DGS başvuru tarihleri uzatıldı İsmail MART GÜNCEL HABERLER 0 06-14-2016 04:43 PM
Universitelere kayıt tarihleri belirlendi İsmail MART GÜNCEL HABERLER 0 06-11-2016 08:25 PM
AÖF Bahar Dönemi sınav tarihleri ne zaman? ismrt GÜNCEL HABERLER 0 03-21-2016 05:40 PM
2015 TEOG sonuçları İsmail MART GÜNCEL HABERLER 0 07-28-2015 06:48 PM
2015 LYS sonuçları açıklandı İsmail MART GÜNCEL HABERLER 0 07-28-2015 06:48 PM