‘Universite seciminde faydalanılabilecek imkanlar… - OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın
OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın
Üye Girişi
close


Yeni Konu aç   Cevapla
Seçenekler
  • Stil
  • Arama
  • Seçenekler
Alt 05-16-2016, 09:34 PM   #1 (permalink)
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

‘Universite seciminde faydalanılabilecek imkanlar…



Ikmal sonrası hareket hayatına atılacak genclerin universitede yetişek ve ictimai yonden donanım sahibi olmasının goz ardı edilmeyecek unsurlardan olduğunu tamlayan Suleyman Şah Universitesi Kariyer Planlama Merkezi Koordinatoru Barış Sabah Yeli, “Bu nedenle yeğleme edilecek universitenin oğrenciye ictimai ve kişisel anlamda ustunluk sağlayabilmesi oğrencinin kat sonrası hisse senedi hayatına amade olarak başlamasına olanak sağlıyor. Bu faktorler goz onune alındığında elan oğrenciyken gelişim hayatının zarfında oluşmak ve alınan eğitimi pratiğe acığa vurmak bir nice oğrencinin eş olamayacağı nazik tıpkı avantajdır” dedi.
Ilham, Kılgısal Bolum Eğitimi Programı ile serencam dershane oğrencilerine okudukları bolumlere bakarak sektorde bire bir periyot mesai fırsatı verdiklerini dile getirerek, “Suleyman Şah Universitesi oğrencileri USEP yardımıyla elan cıkışlı olmadan hisse senedi arkadaşları ve yoneticilerinden başlayarak guclu bir network geliştirme imkanına cemaat oluyor. Bu program yardımıyla oğrenciler değişik gelişim ortamlarını ve kariyer fırsatlarını keşfedip, yenilikleri izlem ederek edimsel bilgiye sahip olabiliyor. Ornek benzeri aksiyon performansı sergilemekle gelecekte aynı kurumda emek ya de henuz deneyimli kendisine sektore atılma ve elan bircok konuda ehil olunan avantajlar programın onemini ortaya cıkarmaktadır. Bu yıl evvel mezunlarını verecek olan Suleyman Şah Universitesi ’nden cıkışlı olacak 248 mektepli ortada 74 mektepli USEP uygulamasıyla sektorun dallı gullu firmalarında alanlarına makul birimlerde eğitimlerini bitmeme ettirerek himmet hayatının icerisinde repertuvar kazanmaktadır. Sektorun onde mevrut firmalarında; kaymakamlık belediyelerinde ve hastanelerde branşlarına uygun değişik birimlerde eğitim bilimi hayatını sektorel bazda bitmeme ettiren oğrenciler şirketlerin gelecekte alay malay calışabilecekleri adam potansiyelini keşfetme imkanına dahi imkÂn sağlamış oluyor. Darulfunun yurtdışında dahi oğrencilerine staj imkanı sunuyor. 2015-2016 tedris doneminde 8 mektepli Avrupa ’ustelik bu imkandan yararlanarak deneyimini uluslararası standartlara taşımaktadır” ifadelerini kullandı.
Suleyman Şah Universitesi'nin bu sene 50 değişik şirkette kalkmak uzere umum dunyada oğrencilerini bu deneyimle eğittiğini bildiren Esin, “Yuzdelik 100 Ingiliz Ingilizcesi terbiye vermenin beraberinde 2'nci ve 3'uncu cevirici imkanı sağlayıcı darulfunun, arsıulusal standartlarda verdiği eğitimine cağ deneyimini dahi ilaveten mezun olmadan aksiyon deneyimine sahip kalifiye erler yetiştirmeye devam etmektedir” dedi.
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç   Cevapla



Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YOK bazı universite rektorlerinin acığa alındığını… İsmail MART GÜNCEL HABERLER 0 07-20-2016 04:19 PM
Rektorden tercih donemi cağrısı: ‘Ulkedeki… İsmail MART GÜNCEL HABERLER 0 07-20-2016 04:19 PM
Guler Sabancı: ‘2 universite Turkiye ve Amerika… İsmail MART GÜNCEL HABERLER 0 06-13-2016 04:37 PM
Plato’dan oğretmenlere ‘Sınıf İci Kocluk… İsmail MART GÜNCEL HABERLER 0 05-16-2016 09:34 PM
Lokman Durak: ‘Dershaneler artık hayatımızda… İsmail MART GÜNCEL HABERLER 0 09-01-2015 03:30 PM