'Gördüðünü deðil duyduðunu yap' Oyunu - OKUL ÖNCESÝ ETKÝNLÝKLERÝ - Hayallerinizi Sýnýrlamayýn
OKUL ÖNCESÝ ETKÝNLÝKLERÝ - Hayallerinizi Sýnýrlamayýn
Üye Giriþi
close

Yeni Konu aç   Cevapla
Seçenekler
Alt 03-24-2016, 11:35 PM   #1
Büþra AKIN - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
Büþra AKIN
Büþra AKIN
Ýstikrarlý
Büþra AKIN - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
Bulunduðu yer: ANKARA
Konular: 144
Aldýðýnýz Beðeni:54
Beðendikleriniz:9
Rep Derecesi: Büþra AKIN Ýyi Bir Yolda Adým Attý.

'Gördüðünü deðil duyduðunu yap' Oyunu

Çocuklar el ele tutuþup halka olarak yere otururlar. Gönüllü bir çocuk ortaya gelir. Herhangi bir iþ yapýp canlandýrmasý söylenir. Çocuk canlandýrýrken halkadaki bir çocuk yanýna gider “ne yapýyorsun” diye sorar. Çocukta farklý bir þeyi söyler (dans ediyorum, diþlerimi fýrçalýyorum, ip atlýyorum, camlarý siliyorum vb. sonradan gelen çocuk halkanýn ortasýnda arkadaþýnýn söylediði iþi yapar bir baþkasý gelip ona sorunca yine iþini yapmaya devam ederek baþka bir söyler (burada önemli olan ne gördüðü deðil ne söylediðine dikkatle dinleyip onu yapmaktýr) oyun bütün çocuklarýn katýlýmýyla devam eder.
Büþra AKIN isimli Üye þimdilik offline konumundadýr  
Alýntý ile Cevapla
Yeni Konu aç   Cevapla

Etiketler
anasinifi, eçd hareketli oyun, etkinlik, hareket etkinligi, hareket etkınlıgı, hareketli oyun, okul öncesi oyunlar, okul oncesi oyun, okul oncesi oyunlar, okulöncesi

Seçenekler Arama
Stil