OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın - Tekil Mesaj gösterimi - Can Dundar'a silahlı saldırı olayında 4 şupheli adliyede
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-13-2016, 04:46 PM   #1 (permalink)
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ismailmart
ismailmart
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

Can Dundar'a silahlı saldırı olayında 4 şupheli adliyede



Cumhuriyet Altını Gazetesi Umumi Iz Yonetmeni Can Dundar'a adliye onunde silahla kotu acılmasına ilişik gozaltına alınan 4 sakil adliyeye atıf edildi.Asayiş Ofis Mudurluğu Kıya Seksiyon Amirliği ekiplerince, Dundar'a adliye onunde saldırıda bulunan Meram Şahin'le irtibatları belirleme edildikten sonradan gozaltına alınan Ergun C, Sabri B, Sedat B. ile Selcuk M'nin işlemleri tamamlandı.
foto haberCan Dundar'a silahlı hucum duzenleyen yaşama Tasavvur ŞahinŞuphelilerden Sabri B'nin olayda gecer not silahı gercekleştirme ettiği belirlenirken, Ergun C'nin Sabri B. ile telefon goruşmelerinin olduğu one suruldu.
Şupheliler Cağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne irsal edildi.
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla