OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİ - Hayallerinizi Sınırlamayın - Tekil Mesaj gösterimi - Kadir Has Universitesi’nde mezuniyet coşkusu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-28-2016, 03:59 PM   #1 (permalink)
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ismailmart
ismailmart
İşin Ustası
ismailmart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik: Feb 2010
Bulunduğu yer: Diyarbakır
Mesajlar: 1.134
Konular: 1029
Aldığınız Beğeni:68
Beğendikleriniz:202
Rep Derecesi: ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.ismailmart Artık Gurur Duyulacak Bir Durumdasın.

Kadir Has Universitesi’nde mezuniyet coşkusu



Kadir Has Universitesi ’nin mezuniyet torenine, Kadir Has Universitesi Mutevelli Heyeti Başkanı Nuri Has, Kadir Has Vakfı Başkanı Can Has, Kadir Has Universitesi Rektoru Prof. Dr. Mustafa Aydın, oğretim uyeleri, mezun oğrenciler ve aileleri katıldı.
“KADİR HAS BEYİN BEYAZ GUVERCİNLERİ BUGUN HAYATA KANAT CIRPACAK”
‘Bilgi ve becerilerinizi, ulkemizin ve halkın yararına olacağına inandığınız her noktada kullanın ’ diyen Kadir Has Universitesi Mutevelli Heyeti Başkanı Nuri Has, ”Bugun tum universite olarak cok heyecanlıyız başta oğrencilerin aileleri ve bizler olarak. Cunku burada cok buyuk bir emek var. 4-5 yıl boyunca oğrenciler buraya her gun gelip derslerine calıştılar. Hocaları onları en iyi şekilde yetiştirmek icin gayret sarf ettiler. Bizler universitenin Mutevelli Heyeti olarak onların daha iyi imkÂnlarda yetişmelerini sağlamak amacıyla elimizden geleni yapmaya calıştık. Dolayısıyla bugun bu urunu veriyoruz, bizim icin cok onemli bir gun. Kadir Has Bey ’in beyaz guvercinleri bugun hayata kanat cırpacaklar. Onların başarılarının daim olmasını diliyorum. Oğrenmeyi hic bırakmasınlar en onemli şey iyi insan olmaları. Doğru yoldan durustlukten sapmasınlar. Hayatta zor zamanlar var, hicbir zaman her şey kolay olmuyor” dedi.
“KADİR HAS VAKFI'NIN DESTEĞİ HER ZAMAN KADİR HAS UNİVERSİTESİ ’NİN UZERİNDEDİR”
‘Gucu ve guveni yureklerinizde hissettiğinizde başarı sizin olacaktır ’ diyen Kadir Has Vakfı Başkanı Can Has, “Bu mutlu anda Kadir Has Universitesi oğrencilerinin velileri bugun cocuklarının bu onemli anına tanıklık edecekler. Bu hem bizim icin, hem de veliler icin cok buyuk bir anı ve mutluluk verici bir gun. Rahmetli Kadir Has Bey servetinin buyuk bir kısmını Kadir Has Vakfı ’na bağışladı ve Kadir Has Universitesi ’nin uzun sureli bir eğitim kurumu olması icin elinden gelen gayreti gosterdi. Biz de onun evlatları olarak Kadir Has Universitesi ’ne cok onem ve değer veriyoruz. Kadir Has Vakfı ’nın desteği her zaman Kadir Has Universitesi ’nin uzerindedir. Mezun olan oğrencilerin şanslarının acık olmasını diliyorum. İleride başarılı olmak icin yuzde 60 şans, yuzde 20 insan ilişkisi, yuzde 20 de kendi başarıları gerekiyor. Bunlara sahip olmak gerekir. Hepsinin yolu acık olsun başarılar diliyorum” acıklamalarında bulundu.
“HUZNU VE MUTLULUĞU BİR ARADA YAŞIYORUZ”
Bugunlerin hem keyifli hem de huzunlu gunler olduğunu soyleyen Kadir Has Universitesi Rektoru Prof. Dr. Mustafa Aydın, “Cok keyifli cunku universitede akademisyen olmanın en uc noktası yetiştirdiğiniz oğrencilerin mezun olduğunu gormek, onlarla birlikte heyecanlarına ortak olmak. Huzunlu cunku dort, beş bazen altı yıldır birlikte olduğunuz genc arkadaşlarınızla yollarınız bir şekilde ayrılıyor. Onları hayata uğurluyorsunuz dolayısıyla keyif, huzun ve gururu bir arada yaşadığımız gunler bunlar. Ben bu sene mezun olacak arkadaşlarıma hayatta başarılar diliyorum yolları acık olsun. Elindeki diplomanın değeriyle ona katacakları kişilikleriyle cok guzel şeyler yapacaklarına eminim” diye konuştu.

GUL KABA-UĞUR GULBOY
ismailmart isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla